NÉBAR, A MAGYAR PISZTÁCIA

A 100%-ban magyar családi vállalkozást – mely a NÉBAR nevet viseli – több mint 25 évvel ezelőtt hívták életre és a kezdetektől fogva olajos magvak pörkölésére és hőkezelésére specializálódtak.

Az Ann Marie Cukrászatban megvásárolható süteményeinkben kizárólag ezt a pisztáciapasztát használjuk, mert a nagy gondossággal válogatott és pörkölt magokból készült krém sem adalékanyagot vagy tartósítószert, sem emulgálószert nem tartalmaz. Hisszük, hogy az ilyen nagy gonddal készített, természetes alapanyagok elengedhetetlenek egy igazán finom sütemény elkészítéséhez.

Célunk, – amely összhangban áll a NÉBAR értékeivel – hogy vásárlóink táplálkozási szokásait szem előtt tartva, a természetességre törekedve alkossuk meg desszertjeinket.

A mai fogyasztói trendeknek megfelelően próbáljuk mi is a vásárlóinkat tudatos életmódra és táplálkozásra ösztönözni.

Egy szelet süteménnyel nem csak „bűnözni” lehet. Akár az egészségünket is szolgálhatja az édesség, ha jó alapanyagokból készül! A pisztácia zsírsavakban gazdag, így a szívnek és az érrendszernek is jó szolgálatot tesz, a benne lévő E-vitamin elengedhetetlen az egészséges bőr számára, de B-vitamin, valamint folsav tartalma miatt is érdemes fogyasztani!