Napi kínálatunk
Sütemények
Citrom tart
A vajas, omlós tészta találkozása a friss, amalfi gyümölcsből készült, sült citromkrémmel. A tart tetejét ropogós meringueel és zamatos gyümölcsökkel díszítjük. A kifinomult megjelenésnek köszönhetően az ünnepi asztalon is megállja a helyét.
Nem csak szelet sütemény, igény szerint rendelhető egészben is.
A tart a pite továbbfejlesztett változata, mely sok-sok vajjal készült, omlós tésztaalapon nyugvó süteményt jelent.
Napjainkban a habcsókos citrom tart Angliában örvend a legnagyobb népszerűségnek, de megalkotásának helyszíne nem a szigetország. Először ugyanis a 16. század közepén készítették el a süteményt, Olaszország területén. A hagyományokhoz híven – melyre az Ann Marie Cukrászatban is sokat adunk – a tartot igyekszünk mi is amalfi citromból készíteni.
- Allergének:
- Ár: 1 590 Ft/db
Frangipane tart
A vajas tésztaalapot egy édes mandulakrém fedi, melyet egy ínycsiklandó fehércsokis, áfonyás réteg követ. A süteményt friss áfonyákkal és liofilizált málnával „koronázzuk”. A népszerű konyhatechnikai módszer garantálja, hogy a gyümölcsnek mind az illatát, mind az ízét változatlanul élvezhetik az ügyfelek. A tart íze mellett a megjelenése is kitűnő, épp ezért akár egy ünnepi asztalon is jól mutat.
A tart megvásárolható szeletben, de rendelhető egészben is.
A Frangipane tartot szokás szerint vízkeresztkor készítették a francia királyi udvarban. A feljebbvaló szakácsa – úgy tartják - mindig elrejtett a süteményben egyetlen egy babszemet. Az, aki megtalálta ezt az apró kincset, azt a következő évben „királynak” vagy „királynőnek” koronázták.
- Allergének:
- Ár: 1 590 Ft/db
A tart a pite továbbfejlesztett változata, mely sok-sok vajjal készült, omlós tésztaalapon nyugvó süteményt jelent.
Napjainkban a habcsókos citrom tart Angliában örvend a legnagyobb népszerűségnek, de megalkotásának helyszíne nem a szigetország. Először ugyanis a 16. század közepén készítették el a süteményt, Olaszország területén. A hagyományokhoz híven – melyre az Ann Marie Cukrászatban is sokat adunk – a tartot igyekszünk mi is amalfi citromból készíteni.
- Allergének:
- Ár: 1 590 Ft/db
A Frangipane tartot szokás szerint vízkeresztkor készítették a francia királyi udvarban. A feljebbvaló szakácsa – úgy tartják - mindig elrejtett a süteményben egyetlen egy babszemet. Az, aki megtalálta ezt az apró kincset, azt a következő évben „királynak” vagy „királynőnek” koronázták.
- Allergének:
- Ár: 1 590 Ft/db
Pisztáciás-étcsokis
A néhbár natur pisztáciájából készült pisztácia mousse egy étcsokoládés golyót rejt közepében, kakaós piskótán nyugodva. Szép, fényes csokoládéglézzel borítjuk és egy roppanós csokitollal koronázzuk meg. Kihagyhatatlan élmény.
New Yorkban, 1872-ben a francia, lágy sajt újraalkotásának módját keresve, véletlenül találták fel a krémsajtot. Ettől a naptól számítjuk a modern sajttorta korszakát, amelyet kétféle módon készítenek: sütve, vagy sütés nélkül. Azóta minden nemzetnek megvan a saját változata (ázsiai, afrikai, spanyol, olasz) és mindegyik másféleképpen csodálatos.
Az Ann Marie Cukrászatban a dél-afrikai változatot készítjük, amelynek fő alkotóeleme a könnyű, tejszínhabos Philadelphia krémsajt.
- Allergének:
- Ár: 1 590 Ft/db
Epres-kókuszos szív
Ezt a süteményünket laktóz és gluténmentesen készítettük el. Mandulás piskótából, könnyű kókuszos-lime-os mousse-ből és eper betétből tevődik össze, amit epres vaníliás glézzel borítottunk. Csodás rózsaszín cukiság és nagyon könnyű kis desszert.
A Paris-Brest egy klasszikus, francia édesség, amelyet először a Paris és Brest között megrendezett Tour de France elődjének számító kerékpárversenyre készítettek el. A sütemény formája a kerékpár kerekét szimbolizálja.
- Allergének:
- Ár: 1 590 Ft/db
A néhbár natur pisztáciája nagy gondossággal válogatott, pörkölt pisztáciából készült. Élelmiszer adalékanyagot,
így szinezéket és tartósítószert sem tartalmaz. Tökéletes választás cukrászatunk süteményeibe.
- Allergének:
- Ár: 1 590 Ft/db
Fontosnak tartjuk, hogy cukrászatunkban olyan édességeket is kínáljunk, ami laktóz és gluténmentes változatban is elérhető.
- Allergének:
- Ár: 1 590 Ft/db
GESZTENYÉS MEGGYES
Ropogós linzeralapon könnyed, gesztenyés-rumos mousse krém és meggydarabok. Igazán harmonikus páros ebben a modern desszertben. A szeletet dekoratív bársony köntös borítja, amely elegáns külsőt kölcsönöz a süteménynek. Klasszikus ízek letisztult formában.
New Yorkban, 1872-ben a francia, lágy sajt újraalkotásának módját keresve, véletlenül találták fel a krémsajtot. Ettől a naptól számítjuk a modern sajttorta korszakát, amelyet kétféle módon készítenek: sütve, vagy sütés nélkül. Azóta minden nemzetnek megvan a saját változata (ázsiai, afrikai, spanyol, olasz) és mindegyik másféleképpen csodálatos.
Az Ann Marie Cukrászatban a dél-afrikai változatot készítjük, amelynek fő alkotóeleme a könnyű, tejszínhabos Philadelphia krémsajt.
- Allergének:
- Ár: 1 590 Ft/db
Répa torta
A tengerentúlon a Pillsbury Baking Company munkatársai ismerték fel elsőként, hogy a tápláló és vitamindús sárgarépából akár sütemény is készíthető. Természetesen a ma már mindenki számára elérhető répa torta nálunk is nagy népszerűségnek örvend.
A Paris-Brest egy klasszikus, francia édesség, amelyet először a Paris és Brest között megrendezett Tour de France elődjének számító kerékpárversenyre készítettek el. A sütemény formája a kerékpár kerekét szimbolizálja.
- Allergének:
- Ár: 1 590 Ft/db
A Callebaut Gold fehér csokoládé karamell ízesítéssel a belga csokoládéművészet csúcsa, amely különleges ízélményt kínál minden édességhez. Ez a csokoládé különleges, aranyszínű tónusával és lágyan édes, enyhén sós karamell ízvilágával kiemelkedik a hagyományos fehér csokoládék közül.
- Allergének:
- Ár: 1 590 Ft/db
Érdekesség, hogy a répa torta kizárólag az elit kiváltsága volt, mivel a hozzávalók akkoriban hiánycikknek számítottak. Állítólag még maga George Washington is gyakran répatortát szolgált fel desszertként a társasági összejövetelek alkalmával.
- Allergének:
- Ár: 1 590 Ft/db
Epres sajttorta
Egy praktikus, zárt üvegben kapható, nyári pohárdesszert. Az alapja a vajas zabkeksz, melyre epres Philadelphia krémsajt, eperzselé és friss gyümölcs kerül. A kis csatosüvegnek köszönhetően ajánljuk a rohanó hétköznapokra, kertipartikra, rendezvényre. Bárhol, bármikor könnyen fogyasztható, csak le kell venni az üveg tetejét és már lehet is kanalazni!
New Yorkban, 1872-ben a francia, lágy sajt újraalkotásának módját keresve, véletlenül találták fel a krémsajtot. Ettől a naptól számítjuk a modern sajttorta korszakát, amelyet kétféle módon készítenek: sütve, vagy sütés nélkül. Azóta minden nemzetnek megvan a saját változata (ázsiai, afrikai, spanyol, olasz) és mindegyik másféleképpen csodálatos.
Az Ann Marie Cukrászatban a dél-afrikai változatot készítjük, amelynek fő alkotóeleme a könnyű, tejszínhabos Philadelphia krémsajt.
- Allergének:
- Ár: 1 590 Ft/db
Paris-Brest
Csábító, karika formájú cukrászsütemény, melyet vízszintesen félbe vágunk és pralinékrémmel töltünk meg. Az ínycsiklandó égetett tésztára ezután mandula szeletek kerülnek, melyek jól harmonizálnak a pralinéval.
A Paris-Brest egy klasszikus, francia édesség, amelyet először a Paris és Brest között megrendezett Tour de France elődjének számító kerékpárversenyre készítettek el. A sütemény formája a kerékpár kerekét szimbolizálja.
- Allergének:
- Ár: 1 590 Ft/db
New Yorkban, 1872-ben a francia, lágy sajt újraalkotásának módját keresve, véletlenül találták fel a krémsajtot. Ettől a naptól számítjuk a modern sajttorta korszakát, amelyet kétféle módon készítenek: sütve, vagy sütés nélkül. Azóta minden nemzetnek megvan a saját változata (ázsiai, afrikai, spanyol, olasz) és mindegyik másféleképpen csodálatos.
Az Ann Marie Cukrászatban a dél-afrikai változatot készítjük, amelynek fő alkotóeleme a könnyű, tejszínhabos Philadelphia krémsajt.
- Allergének:
- Ár: 1 590 Ft/db
A Paris-Brest egy klasszikus, francia édesség, amelyet először a Paris és Brest között megrendezett Tour de France elődjének számító kerékpárversenyre készítettek el. A sütemény formája a kerékpár kerekét szimbolizálja.
- Allergének:
- Ár: 1 590 Ft/db
Panna Cotta
Ann Marie minden mentes panna cotta desszertje aroy kókusztejből készül lime és vanília felhasználásával. Az édesség közepén a gyümölcsös ízért a mangó réteg felel, a pontot az „i”-re pedig a pirított kókuszchipsz a teszi fel a pohárkrém tetején. A zárt üvegben kapható édességet az ételallergiás vendégek is bátran fogyaszthatják, de a praktikus kiszerelésnek köszönhetően ajánljuk rendezvényekre, kertipartikra, vagy akár a rohanó hétköznapokra is. Csak le kell venni az üveg tetejét, és már lehet is kanalazni!
Panna cottát Piedmontban (Olaszország) készítették el először. A desszert sikerét bizonyítja, hogy kiemelt népszerűségnek örvend az egész világon, sőt a legkedveltebb olasz édességként tartják számon. Nevét a legfontosabb alkotóeleméről kapta, a panna cotta főzött tejszínről, melyet zselatinnal kevernek ki, és alaposan kihűtenek fogyasztás előtt.
- Allergének:
- -
- Ár: 1 590 Ft/db
Brownie
A brownie alapja a már-már keserű, mégis hihetetlenül finom, 54%-os étcsokoládé.
Ami még az „üstbe” kerül: sok vaj, barna cukor és egy kevés liszt. A süteményt egy könnyű csokoládéhabbal borítjuk, melyre liofilizált gyümölcsök, ropogós magvak és csokoládé pasztilla kerül. Így mind állagban, mind ízben gazdag lesz a desszert.
A brownie egy klasszikus, amerikai desszert, melyet gyakran tálalnak fagylalttal és magvakkal. A csokoládé imádók kedvenc süteményét először 1893-ban készítették el, méghozzá a Chicago városi Palmer House Hotelban, ahol a mai napig is az eredeti receptet veszik elő, ha valaki ezt a népszerű édességet készítik.
- Allergének:
- Ár: 1 590 Ft/db
Panna cottát Piedmontban (Olaszország) készítették el először. A desszert sikerét bizonyítja, hogy kiemelt népszerűségnek örvend az egész világon, sőt a legkedveltebb olasz édességként tartják számon. Nevét a legfontosabb alkotóeleméről kapta, a panna cotta főzött tejszínről, melyet zselatinnal kevernek ki, és alaposan kihűtenek fogyasztás előtt.
- Allergének:
- -
- Ár: 1 590 Ft/db
A brownie egy klasszikus, amerikai desszert, melyet gyakran tálalnak fagylalttal és magvakkal. A csokoládé imádók kedvenc süteményét először 1893-ban készítették el, méghozzá a Chicago városi Palmer House Hotelban, ahol a mai napig is az eredeti receptet veszik elő, ha valaki ezt a népszerű édességet készítik.
- Allergének:
- Ár: 1 590 Ft/db
Pavlova
A sütemény alapja a meringue (színes habcsók), melyet lágy vaníliás tejszínnel töltünk meg és gyümölcsszósszal, valamint friss gyümölcsökkel borítunk be. Kívül ropogós, belül puha, tehát maga a tökély!
Anna Pavlova, orosz balerina tiszteletére nevezték el pavlovának a süteményt, amelyet egy új-zélandi séf készített. A történet szerint a szakácsmestert a balerina tütüje ihlette meg készítés közben, így alakult ki a habcsók „szoknya”.
Anna egyébként olyannyira népszerű volt, hogy az amerikaiak fagylaltot, a franciák békacombot, a hollandok pedig tulipánt neveztek el róla.
- Allergének:
- Ár: 1 590 Ft/db
Datolya karamell
Egy szaftos piskóta finomra vágott datolyával, amit barna cukorból készített karamellmousse-szal töltünk meg. Megunhatatlan finomság.
Egy csipetnyi történet:
A mousse – mely alapvetően a francia konyha találmánya - a krémektől eltérően egy könnyed, légies állagot ad a süteményeknek, így azok is nagy kedvvel fogyasztják, akik egyébként nem édesszájúak.
Érdekesség, hogy a datolya karamell – amely szintén mousse-szal készül - eredetileg Új-Zélandról származik, mégis leginkább a britek körében örvend nagy népszerűségnek. Klasszikus, vasárnapi desszert a szigetországban.
- Allergének:
- Ár: 1 590 Ft/db
Anna Pavlova, orosz balerina tiszteletére nevezték el pavlovának a süteményt, amelyet egy új-zélandi séf készített. A történet szerint a szakácsmestert a balerina tütüje ihlette meg készítés közben, így alakult ki a habcsók „szoknya”.
Anna egyébként olyannyira népszerű volt, hogy az amerikaiak fagylaltot, a franciák békacombot, a hollandok pedig tulipánt neveztek el róla.
- Allergének:
- Ár: 1 590 Ft/db
A mousse – mely alapvetően a francia konyha találmánya - a krémektől eltérően egy könnyed, légies állagot ad a süteményeknek, így azok is nagy kedvvel fogyasztják, akik egyébként nem édesszájúak.
Érdekesség, hogy a datolya karamell – amely szintén mousse-szal készül - eredetileg Új-Zélandról származik, mégis leginkább a britek körében örvend nagy népszerűségnek. Klasszikus, vasárnapi desszert a szigetországban.
- Allergének:
- Ár: 1 590 Ft/db
Tiramisu
Cukrászdánkban a tiramisut manner piskótából készítjük, melyet gazdag ízvilágú, amarettós kávéba áztatunk. A desszertet friss mascarponéval készítjük és extra minőségű kakaóval bolondítjuk. Édes bűnbeesés a mindennapokban, melyet akár magaddal is vihetsz, hiszen zárt üvegben kapod kézhez. Rendezvényekre is jó választás!
A tiramisu azt jelenti: Dobj fel!, ami a kávé élénkítő koffeintartalmára és a kakaó energetizáló hatására utal. Viszonylag új desszertről van szó: Trevisoban 1969-ben készítették el először.
- Allergének:
- Ár: 1 590 Ft/db
Passió-lime szelet
Egy könnyű, nyári hangulatú limeos piskóta, üdítő passiógyümölcsös-fehércsokis mousse-szal, mangós passió glézzel és roppanós csokoládéval a tetején. Az illata aromás, az íze pedig enyhén savanykás, egzotikus. Igazi ínyencség!
A Dél-Amerikában őshonos passiógyümölcs nevének vallásos szimbolikája van, de a passió szenvedélyt is jelenthet... Ki tudja? Mindenesetre, mi rajongunk érte.
- Allergének:
- Ár: 1 590 Ft/db
A tiramisu azt jelenti: Dobj fel!, ami a kávé élénkítő koffeintartalmára és a kakaó energetizáló hatására utal. Viszonylag új desszertről van szó: Trevisoban 1969-ben készítették el először.
- Allergének:
- Ár: 1 590 Ft/db
A Dél-Amerikában őshonos passiógyümölcs nevének vallásos szimbolikája van, de a passió szenvedélyt is jelenthet... Ki tudja? Mindenesetre, mi rajongunk érte.
- Allergének:
- Ár: 1 590 Ft/db
Csokis kaspó
A málna és a csokoládé kiegészíti egymást ebben a különleges, egyedi desszertben. A magas kakaótartalmú (54%-os) csokoládéból készült, könnyű mousse egy málnás-limeos belsőt takar, kívül pedig egy omlós morzsa gyönyörködteti a szemet. A látványos pohárkrémet rendhagyó módon egy kis kaspóból kanalazhatják ki vendégeink. Mókás és finom egyszerre!
Az Ann Marie Cukrászatban népszerűek a nem szokványos formák és tálalási módszerek. Ezért is volt kézenfekvő, hogy ezt a málna-csokoládé klasszikus párosítást közel sem klasszikusan jelenítünk meg.
- Allergének:
- Ár: 1 590 Ft/db
Macaron
Kifinomult és gyönyörű. A mandulás habcsókokat különös gondossággal sütjük, hogy mind a szemnek, mind az ízlelőbimbóknak kedvezzenek az édes falatok. A krémes töltelék minden esetben érdekes, eredeti és ínycsiklandó fúziót eredményez. Az Ann Marie Cukrászatban 5, illetve 10 darabos csomagolásban kaphatóak a macaronok. Az ízek változóak, így érdemes érdeklődni vásárlás előtt a választékkal kapcsolatban.
A macaron története nagy valószínűséggel a Perzsa-öbölből eredeztethető, de népszerűvé először Velencében vált, a 15. században. Franciaországban azután terjedt el, hogy Medici Katalin saját szakácsaival macaront készíttetett 1533-ban megtartott menyegzőjére.
Napjaink legnépszerűbb macaron készítője Pierre Hermé.
- Allergének:
- Ár: 490 Ft/db
Macaron kínálatunk folyamatosan változik, ezért kérünk, a különböző ízek allergéninformációiról érdeklődjön cukrászatunkban.
Az Ann Marie Cukrászatban népszerűek a nem szokványos formák és tálalási módszerek. Ezért is volt kézenfekvő, hogy ezt a málna-csokoládé klasszikus párosítást közel sem klasszikusan jelenítünk meg.
- Allergének:
- Ár: 1 590 Ft/db
A macaron története nagy valószínűséggel a Perzsa-öbölből eredeztethető, de népszerűvé először Velencében vált, a 15. században. Franciaországban azután terjedt el, hogy Medici Katalin saját szakácsaival macaront készíttetett 1533-ban megtartott menyegzőjére.
Napjaink legnépszerűbb macaron készítője Pierre Hermé.
- Allergének:
- Ár: 490 Ft/db
Macaron kínálatunk folyamatosan változik, ezért kérünk, a különböző ízek allergéninformációiról érdeklődjön cukrászatunkban.
Valami sós
Fetás, aszalt paradicsomos Pogácsa
Remekül harmonizáló, mediterrán ízek, egy klasszikus, sós süteményben. A feta és az aszalt paradicsom nem hivalkodó, mégis különlegessé teszik ezt a hazánkban igencsak kedvelt pogácsát.
- Allergének:
- Ár: 7 500 Ft/kg
Tökmagos pogácsa
Egy bevált recept, a klasszikus, megszokott ízek rajongóinak és persze a tökmag szerelmeseinek. A sós sütemény enyhén zöld színét a felhasznált tökmagliszt adja, a fekete szezámmag pedig mind íz, mind küllem tekintetében harmóniában áll a többi összetevővel ebben finom pogácsában.
- Allergének:
- Ár: 7 500 Ft/kg
- Allergének:
- Ár: 7 500 Ft/kg
- Allergének:
- Ár: 7 500 Ft/kg
Édes ajándékok
Macaron válogatás
5 db-os kiszerelés
A mandulás habcsókokat különös gondossággal sütjük, hogy mind a szemnek, mind az ízlelőbimbóknak kedvezzenek az édes falatok. A krémes töltelék minden esetben érdekes, eredeti és ínycsiklandó fúziót eredményez. Üzletünkben kedvedre válogathatsz aktuális kínálatunkból, melyek között mindig ott leled a csokoládé, az eper és a pisztácia ízű macaronokat.
Az 5 darabos kiszerelést elegáns díszdobozban kapod kézhez, így ajándékként is tökéletesen megállja a helyét.
Lepd meg vele szeretteidet, barátaidat!
- Allergének:
- Ár: 2 900 Ft
Macaron kínálatunk folyamatosan változik, ezért kérünk, a különböző ízek allergéninformációiról érdeklődjön cukrászatunkban.
Macaron válogatás
10 db-os kiszerelés
A mandulás habcsókokat különös gondossággal sütjük, hogy mind a szemnek, mind az ízlelőbimbóknak kedvezzenek az édes falatok. A krémes töltelék minden esetben érdekes, eredeti és ínycsiklandó fúziót eredményez. Üzletünkben kedvedre válogathatsz aktuális kínálatunkból, melyek között mindig ott leled a csokoládé, az eper és a pisztácia ízű macaronokat.
A 10 darabos kiszerelést elegáns díszdobozban kapod kézhez, így ajándékként is tökéletesen megállja a helyét.
Lepd meg vele szeretteidet, barátaidat!
- Allergének:
- Ár: 5 500 Ft
Macaron kínálatunk folyamatosan változik, ezért kérünk, a különböző ízek allergéninformációiról érdeklődjön cukrászatunkban.
- Allergének:
- Ár: 2 900 Ft
Macaron kínálatunk folyamatosan változik, ezért kérünk, a különböző ízek allergéninformációiról érdeklődjön cukrászatunkban.
- Allergének:
- Ár: 5 500 Ft
Macaron kínálatunk folyamatosan változik, ezért kérünk, a különböző ízek allergéninformációiról érdeklődjön cukrászatunkban.